Souhlas se zpracováním osobních údajů

Tímto uděluji společnosti Elixír tours, s.r.o. se sídlem Holšická 1327, Praha 9 – Újezd nad lesy, IČ: 29026270, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 160946, (dále jen „společnost Elixír tours“),

svobodný a dobrovolný souhlas se zpracováním osobních údajů pro marketingové účely, tj. zejména k zasílání informací o produktech, službách, anketách, soutěžích a dalších akcích společnosti Elixír tours.

V souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v rozsahu bude Elixír tours jako správce zpracovávat osobní údaje v rozsahu, v jakém byly mnou poskytnuty, zejména jméno, příjmení a emailová adresu, případně další informace, které o mně společnost Elixír tours získala.

Souhlas uděluji na dobu 5 let od dne udělení.

Tento souhlas mohu kdykoliv odvolat, a to i před uplynutím doby, na kterou byl udělen. Mohu tak učinit elektronicky prostřednictvím e-mailu info@elixirtours.cz nebo písemně na výše uvedené adrese společnosti Elixír tours. Beru na vědomí, že odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování osobních údajů před odvoláním souhlasu.

Podrobné informace o ochraně osobních údajů jsou mi k dispozici níže.

 

Informace o ochraně osobních údajů

Udělením souhlasu se zpracováním osobních údajů souhlasíte s tím, že společnost Elixír tours, s.r.o. se sídlem Holšická 1327, 190 16 Praha 9 – Újezd nad lesy, IČ: 29026270, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 160946 (dále  jen  správce)  bude zpracovávat Vaše osobní údaje dle níže uvedených podmínek.

Rozsah zpracování osobních údajů: Správce  bude Vaše  osobní  údaje zpracovávat v rozsahu, v jakém byly Vámi  poskytnuty,  v souvislosti s objednávkou produktů a služeb správce, respektive uzavřenou smlouvou o zajištění zájezdu či sportovního pobytu mezi Vámi  a  poskytovatelem  jako  správcem,  tj.  zejména  v rozsahu:  jméno,  příjmení,  e‐mail,  telefonní  číslo  a adresa bydliště či datum narození.

Účel zpracování osobních údajů: Správce  bude  Vaše  osobní  údaje  zpracovávat  za  účelem  splnění  smlouvy  uzavřené  mezi  Vámi  a správcem,  zařazení  do  databáze  správce  a  přímého  marketingu, tedy informací o nabídce produktů  a  služeb  správce či třetích osob  včetně  zasílání  obchodních  sdělení  ve  smyslu  zákona  č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti.

Oprávnění ke zpracování osobních údajů: Oprávněním ke zpracování osobních údajů je  tento  Váš  souhlas, dále oprávněný zájem správce (zpracování za účelem přímého marketingu) a plnění  práv  a  povinností  vyplývající  ze  závazné  objednávky,  na  jejímž  základě  dojde  k uzavření  smlouvy, jakož i vlastní smlouva.

Doba zpracování osobních údajů: Správce bude Vaše osobní údaje zpracovávat po dobu 5 let, nebude-li tento souhlas se zpracováním osobních údajů z Vaší strany odvolán.

Odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů:  Váš dobrovolně  udělený  souhlas se zpracováním osobních  údajů  můžete  kdykoli  bezplatně odvolat, a to na níže uvedených kontaktech správce. Odvoláním  souhlasu  není  dotčena  zákonnost  zpracování  vycházejícího  ze  souhlasu,  který  byl  dán  před  jeho odvolání. Rovněž nemá vliv na zpracování osobních údajů, které správce zpracovává na základě jiného právního základu, než je souhlas (zpracování nezbytné pro splnění smlouvy, právní povinnosti či z jiných důvodů uvedených v platných právních předpisech).

Přístup k osobním údajům:   K Vašim osobním údajům  bude mít  přístup  správce a další zpracovatelé, kteří poskytují  vhodné  záruky  a  jejichž  zpracování  je v souladu s požadavky  dle  platných  právních  předpisů  a zajišťuje  náležitou  ochranu  Vašich  práv.

Práva v souvislosti s ochranou osobních údajů: Ve vztahu k Vašim osobním údajům máte zejména následující práva:
a) právo na přístup k osobním údajům
b) právo svůj souhlas kdykoli odvolat;
c) právo osobní údaje opravit či doplnit;
d) právo požadovat omezení zpracování;  e) právo vznést námitku či stížnost proti zpracování v určitých případech;  f) právo požadovat přenesení údajů;  g) právo být informován o porušení zabezpečení osobních údajů v určitých případech;  h) právo na výmaz osobních údajů v určitých případech;   i) další práva stanovená v zákoně o ochraně osobních údajů a v obecném nařízení o ochraně osobních  údajů č. 2016/679

Povinnost poskytnutí osobních údajů: Neexistuje žádná povinnost, Vaše osobní údaje poskytujete správci zcela dobrovolně. Pro některé služby je však poskytnutí některých osobních údajů vyžadováno, tzn. pokud je správci neposkytnete, nebude Vám umožněno tuto službu využívat.

Zabezpečení osobních údajů: Veškeré  osobní  údaje,  které  správci  poskytnete, jsou zabezpečeny standardními postupy a technologiemi. Správce zaručuje, že své systémy pravidelně kontroluje a využívá taková bezpečností  opatření,  která  je  možné  rozumně  vyžadovat,   aby  nedošlo  k  neoprávněnému  přístupu  k  poskytnutým  osobním údajům.

 

Ohledně ochrany osobních údajů s námi můžete komunikovat prostřednictvím následujících kontaktů:

Elektronicky na adrese: info@elixirtours.cz

Telefonicky na tel. čísle: +420 603 44 77 55

Písemně na adrese: Elixír tours, s.r.o. Holšická 1327, 190 16 Praha 9

info box image

Věděli jste, že...

balijské svátky nemají konkrétní datum, ale určují se podle kalendáře wuku?

info box image

Věděli jste, že...

i když na Bali můžete potkat mnoho potulujících se psů, většina z nich má svého majitele?

info box image

Věděli jste, že...

balijské tance vyžadují absolutní preciznost a tanečníci tráví jejich nacvičováním celé roky?

info box image

Věděli jste, že...

u jídla se Balijci setkávání pouze při festivalech a obřadech? Během dne jedí individuálně podle toho, kdy dostanou hlad…

Právě probíhá výpočet akčních nabídek,

které je možné uplatnit ve vámi zvoleném termínu...

info box image

Věděli jste, že...

mezi oblíbené sporty zde patří windsurfing, jachting, kánoe anebo rybolov?

info box image

Věděli jste, že...

nejoblíbenějším sportem je zde fotbal? Obyvatelé ho hrají celý rok…

info box image

Věděli jste, že...

mořský had je plaz dýchající plícemi?

info box image

Věděli jste, že...

Stará Páteční mešita v Malé, nejstarší mešita v zemi, vyla vytvořena z korálového kamene?

Právě probíhá výpočet akčních nabídek,

které je možné uplatnit ve vámi zvoleném termínu...

info box image

Věděli jste, že...

vyhledávanou místní specialitou je tzv. milionářský salát, který je připravován z palmových srdíček?

info box image

Věděli jste, že...

vlajka se skládá ze 4 pruhů? Červená připomíná bolestnou historii otroctví, modrá symbolizuje oceán, žlutá slunce a zelená bujnou vegetaci.

info box image

Věděli jste, že...

oblíbeným alkoholickým nápojem je na Mauriciu rum? Ochutnat můžete i netradiční varianty jako rum s příchutí zázvoru, maracuji, kávy nebo chilli.

info box image

Věděli jste, že...

Mauricius má ze všech vanilkových ostrovů největší počet golfových hřišť?

Právě probíhá výpočet akčních nabídek,

které je možné uplatnit ve vámi zvoleném termínu...

info box image

Věděli jste, že...

na ostrově Praslin se nachází malá farma zaměřená na produkci perel?

info box image

Věděli jste, že...

teplota vody během roku neklesne pod 25-28 °C?

info box image

Věděli jste, že...

Seychely jsou jednou z nejbezpečnějších zemí a kriminalita je téměř nulová?

info box image

Věděli jste, že...

ostrovu La Digue se díky barvě žulových kamenů přezdívá "růžový?"

Právě probíhá výpočet akčních nabídek,

které je možné uplatnit ve vámi zvoleném termínu...

info box image

Věděli jste, že...

nejoblíbenějším národním parkem je Yala, kde žijí ptáci, opice, krokodýli, sloni a největší populace leopardů na ostrově?

info box image

Věděli jste, že...

v Dambulle naleznete pět kouzelných jeskynních chrámů, které jsou pokladnicí srílanského budhistického umění?

info box image

Věděli jste, že...

na Srí Lance je unikátní nedotčený deštný prales s orchidejemi a endemickými druhy? Národní park Sinharaja.

info box image

Věděli jste, že...

národním jídlem Srí Lanky je rýže a karí?

Právě probíhá výpočet akčních nabídek,

které je možné uplatnit ve vámi zvoleném termínu...