Vyberte si

nabídku na míru

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Tímto uděluji společnosti Elixír tours, s.r.o. se sídlem Holšická 1327, Praha 9 – Újezd nad lesy, IČ: 29026270, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 160946, (dále jen „společnost Elixír tours“),

svobodný a dobrovolný souhlas se zpracováním osobních údajů pro marketingové účely, tj. zejména k zasílání informací o produktech, službách, anketách, soutěžích a dalších akcích společnosti Elixír tours.

V souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v rozsahu bude Elixír tours jako správce zpracovávat osobní údaje v rozsahu, v jakém byly mnou poskytnuty, zejména jméno, příjmení a emailová adresu, případně další informace, které o mně společnost Elixír tours získala.

Souhlas uděluji na dobu 5 let od dne udělení.

Tento souhlas mohu kdykoliv odvolat, a to i před uplynutím doby, na kterou byl udělen. Mohu tak učinit elektronicky prostřednictvím e-mailu info@elixirtours.cz nebo písemně na výše uvedené adrese společnosti Elixír tours. Beru na vědomí, že odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování osobních údajů před odvoláním souhlasu.

Podrobné informace o ochraně osobních údajů jsou mi k dispozici níže.

 

Informace o ochraně osobních údajů

Udělením souhlasu se zpracováním osobních údajů souhlasíte s tím, že společnost Elixír tours, s.r.o. se sídlem Holšická 1327, 190 16 Praha 9 – Újezd nad lesy, IČ: 29026270, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 160946 (dále  jen  správce)  bude zpracovávat Vaše osobní údaje dle níže uvedených podmínek.

Rozsah zpracování osobních údajů: Správce  bude Vaše  osobní  údaje zpracovávat v rozsahu, v jakém byly Vámi  poskytnuty,  v souvislosti s objednávkou produktů a služeb správce, respektive uzavřenou smlouvou o zajištění zájezdu či sportovního pobytu mezi Vámi  a  poskytovatelem  jako  správcem,  tj.  zejména  v rozsahu:  jméno,  příjmení,  e‐mail,  telefonní  číslo  a adresa bydliště či datum narození.

Účel zpracování osobních údajů: Správce  bude  Vaše  osobní  údaje  zpracovávat  za  účelem  splnění  smlouvy  uzavřené  mezi  Vámi  a správcem,  zařazení  do  databáze  správce  a  přímého  marketingu, tedy informací o nabídce produktů  a  služeb  správce či třetích osob  včetně  zasílání  obchodních  sdělení  ve  smyslu  zákona  č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti.

Oprávnění ke zpracování osobních údajů: Oprávněním ke zpracování osobních údajů je  tento  Váš  souhlas, dále oprávněný zájem správce (zpracování za účelem přímého marketingu) a plnění  práv  a  povinností  vyplývající  ze  závazné  objednávky,  na  jejímž  základě  dojde  k uzavření  smlouvy, jakož i vlastní smlouva.

Doba zpracování osobních údajů: Správce bude Vaše osobní údaje zpracovávat po dobu 5 let, nebude-li tento souhlas se zpracováním osobních údajů z Vaší strany odvolán.

Odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů:  Váš dobrovolně  udělený  souhlas se zpracováním osobních  údajů  můžete  kdykoli  bezplatně odvolat, a to na níže uvedených kontaktech správce. Odvoláním  souhlasu  není  dotčena  zákonnost  zpracování  vycházejícího  ze  souhlasu,  který  byl  dán  před  jeho odvolání. Rovněž nemá vliv na zpracování osobních údajů, které správce zpracovává na základě jiného právního základu, než je souhlas (zpracování nezbytné pro splnění smlouvy, právní povinnosti či z jiných důvodů uvedených v platných právních předpisech).

Přístup k osobním údajům:   K Vašim osobním údajům  bude mít  přístup  správce a další zpracovatelé, kteří poskytují  vhodné  záruky  a  jejichž  zpracování  je v souladu s požadavky  dle  platných  právních  předpisů  a zajišťuje  náležitou  ochranu  Vašich  práv.

Práva v souvislosti s ochranou osobních údajů: Ve vztahu k Vašim osobním údajům máte zejména následující práva:
a) právo na přístup k osobním údajům
b) právo svůj souhlas kdykoli odvolat;
c) právo osobní údaje opravit či doplnit;
d) právo požadovat omezení zpracování;  e) právo vznést námitku či stížnost proti zpracování v určitých případech;  f) právo požadovat přenesení údajů;  g) právo být informován o porušení zabezpečení osobních údajů v určitých případech;  h) právo na výmaz osobních údajů v určitých případech;   i) další práva stanovená v zákoně o ochraně osobních údajů a v obecném nařízení o ochraně osobních  údajů č. 2016/679

Povinnost poskytnutí osobních údajů: Neexistuje žádná povinnost, Vaše osobní údaje poskytujete správci zcela dobrovolně. Pro některé služby je však poskytnutí některých osobních údajů vyžadováno, tzn. pokud je správci neposkytnete, nebude Vám umožněno tuto službu využívat.

Zabezpečení osobních údajů: Veškeré  osobní  údaje,  které  správci  poskytnete, jsou zabezpečeny standardními postupy a technologiemi. Správce zaručuje, že své systémy pravidelně kontroluje a využívá taková bezpečností  opatření,  která  je  možné  rozumně  vyžadovat,   aby  nedošlo  k  neoprávněnému  přístupu  k  poskytnutým  osobním údajům.

 

Ohledně ochrany osobních údajů s námi můžete komunikovat prostřednictvím následujících kontaktů:

Elektronicky na adrese: info@elixirtours.cz

Telefonicky na tel. čísle: +420 603 44 77 55

Písemně na adrese: Elixír tours, s.r.o. Holšická 1327, 190 16 Praha 9

info box image

Věděli jste, že...

draci, které Balijci pouštění na oblohu po většinu roku, mají přemlouvat bohy k pomoci s bohatou úrodou?

info box image

Věděli jste, že...

na Bali můžete ochutnat cibetkovou kávu (Luwak coffee), která je zpracována ze zrnek kávy, jež prošly trávícím traktem této roztomilé šelmy?

info box image

Věděli jste, že...

podle balijského vyznání jsou děti do 4 let věku opatrovány strážnými anděly?

info box image

Věděli jste, že...

dítě do 3 měsíců věku se podle hinduismu nesmí dotknout země? Matky tak své děti nosí úplně všude…

Právě probíhá výpočet akčních nabídek,

které je možné uplatnit ve vámi zvoleném termínu...

info box image

Věděli jste, že...

oblíbenou zábavou místních jsou krabí závody? Na svého favorita si můžete vsadit i Vy!

info box image

Věděli jste, že...

pevnina tvoří pouze necelé procento rozlohy Malediv? Zbylých 99 % je voda…

info box image

Věděli jste, že...

manty atlantské patří mezi největší a potápěči nejobdivovanější maledivské ryby?

info box image

Věděli jste, že...

veškerá pitná voda pochází buď z dešťových srážek, anebo z přístrojů na odsolování vody mořské?

Právě probíhá výpočet akčních nabídek,

které je možné uplatnit ve vámi zvoleném termínu...

info box image

Věděli jste, že...

v přírodním parku Casela se můžete setkat s volně se pohybujícími lvy?

info box image

Věděli jste, že...

se na Mauriciu nachází celkem 22 golfových hřišť?

info box image

Věděli jste, že...

zdejší autobusové nádraží nese jméno Jana Palacha? Mauricius totiž získal nezávislost ve stejném roce, jako se český student upálil…

info box image

Věděli jste, že...

přestože oficiálním jazykem je angličtina, pro běžnou konverzaci se používá francouzština?

Právě probíhá výpočet akčních nabídek,

které je možné uplatnit ve vámi zvoleném termínu...

info box image

Věděli jste, že...

Seychelané mají své vlastní pivo? Pivovar SeyBrew byl založen roku 1972.

info box image

Věděli jste, že...

nejoblíbenějším alkoholickým nápojem je místní rum Takamaka?

info box image

Věděli jste, že...

golfové hřiště u hotelu Constance Lemuria Resort patří mezi 10 nejkrásnějších hřišť na celém světě?

info box image

Věděli jste, že...

na ostrově Cousin žije více než 300 000 ptáků?

Právě probíhá výpočet akčních nabídek,

které je možné uplatnit ve vámi zvoleném termínu...

info box image

Věděli jste, že...

ty nejdobrodružnější pěší túry vedou přes horský hřeben Knuckles?

info box image

Věděli jste, že...

nejúchvatnějším asijským náboženským svátkem je Kandy Esala Perahera s velkolepě nastrojenými slony?

info box image

Věděli jste, že...

200 metrů do výšky čnějící skála Sígirija neboli “Lví skála” byla v 5 stol. n. l. královskou pevností? Přesvědčte se o její výjimečnosti sami.

info box image

Věděli jste, že...

nejsvětějším místem pro Sinhálce je na ostrově chrám Buddhova zubu ve městě Kandy? Prý skutečně ukrývá zub samotného Buddhy.

Právě probíhá výpočet akčních nabídek,

které je možné uplatnit ve vámi zvoleném termínu...