Souhlas se zpracováním osobních údajů

Tímto uděluji společnosti Elixír tours, s.r.o. se sídlem Holšická 1327, Praha 9 – Újezd nad lesy, IČ: 29026270, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 160946, (dále jen „společnost Elixír tours“),

svobodný a dobrovolný souhlas se zpracováním osobních údajů pro marketingové účely, tj. zejména k zasílání informací o produktech, službách, anketách, soutěžích a dalších akcích společnosti Elixír tours.

V souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v rozsahu bude Elixír tours jako správce zpracovávat osobní údaje v rozsahu, v jakém byly mnou poskytnuty, zejména jméno, příjmení a emailová adresu, případně další informace, které o mně společnost Elixír tours získala.

Souhlas uděluji na dobu 5 let od dne udělení.

Tento souhlas mohu kdykoliv odvolat, a to i před uplynutím doby, na kterou byl udělen. Mohu tak učinit elektronicky prostřednictvím e-mailu info@elixirtours.cz nebo písemně na výše uvedené adrese společnosti Elixír tours. Beru na vědomí, že odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování osobních údajů před odvoláním souhlasu.

Podrobné informace o ochraně osobních údajů jsou mi k dispozici níže.

 

Informace o ochraně osobních údajů

Udělením souhlasu se zpracováním osobních údajů souhlasíte s tím, že společnost Elixír tours, s.r.o. se sídlem Holšická 1327, 190 16 Praha 9 – Újezd nad lesy, IČ: 29026270, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 160946 (dále  jen  správce)  bude zpracovávat Vaše osobní údaje dle níže uvedených podmínek.

Rozsah zpracování osobních údajů: Správce  bude Vaše  osobní  údaje zpracovávat v rozsahu, v jakém byly Vámi  poskytnuty,  v souvislosti s objednávkou produktů a služeb správce, respektive uzavřenou smlouvou o zajištění zájezdu či sportovního pobytu mezi Vámi  a  poskytovatelem  jako  správcem,  tj.  zejména  v rozsahu:  jméno,  příjmení,  e‐mail,  telefonní  číslo  a adresa bydliště či datum narození.

Účel zpracování osobních údajů: Správce  bude  Vaše  osobní  údaje  zpracovávat  za  účelem  splnění  smlouvy  uzavřené  mezi  Vámi  a správcem,  zařazení  do  databáze  správce  a  přímého  marketingu, tedy informací o nabídce produktů  a  služeb  správce či třetích osob  včetně  zasílání  obchodních  sdělení  ve  smyslu  zákona  č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti.

Oprávnění ke zpracování osobních údajů: Oprávněním ke zpracování osobních údajů je  tento  Váš  souhlas, dále oprávněný zájem správce (zpracování za účelem přímého marketingu) a plnění  práv  a  povinností  vyplývající  ze  závazné  objednávky,  na  jejímž  základě  dojde  k uzavření  smlouvy, jakož i vlastní smlouva.

Doba zpracování osobních údajů: Správce bude Vaše osobní údaje zpracovávat po dobu 5 let, nebude-li tento souhlas se zpracováním osobních údajů z Vaší strany odvolán.

Odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů:  Váš dobrovolně  udělený  souhlas se zpracováním osobních  údajů  můžete  kdykoli  bezplatně odvolat, a to na níže uvedených kontaktech správce. Odvoláním  souhlasu  není  dotčena  zákonnost  zpracování  vycházejícího  ze  souhlasu,  který  byl  dán  před  jeho odvolání. Rovněž nemá vliv na zpracování osobních údajů, které správce zpracovává na základě jiného právního základu, než je souhlas (zpracování nezbytné pro splnění smlouvy, právní povinnosti či z jiných důvodů uvedených v platných právních předpisech).

Přístup k osobním údajům:   K Vašim osobním údajům  bude mít  přístup  správce a další zpracovatelé, kteří poskytují  vhodné  záruky  a  jejichž  zpracování  je v souladu s požadavky  dle  platných  právních  předpisů  a zajišťuje  náležitou  ochranu  Vašich  práv.

Práva v souvislosti s ochranou osobních údajů: Ve vztahu k Vašim osobním údajům máte zejména následující práva:
a) právo na přístup k osobním údajům
b) právo svůj souhlas kdykoli odvolat;
c) právo osobní údaje opravit či doplnit;
d) právo požadovat omezení zpracování;  e) právo vznést námitku či stížnost proti zpracování v určitých případech;  f) právo požadovat přenesení údajů;  g) právo být informován o porušení zabezpečení osobních údajů v určitých případech;  h) právo na výmaz osobních údajů v určitých případech;   i) další práva stanovená v zákoně o ochraně osobních údajů a v obecném nařízení o ochraně osobních  údajů č. 2016/679

Povinnost poskytnutí osobních údajů: Neexistuje žádná povinnost, Vaše osobní údaje poskytujete správci zcela dobrovolně. Pro některé služby je však poskytnutí některých osobních údajů vyžadováno, tzn. pokud je správci neposkytnete, nebude Vám umožněno tuto službu využívat.

Zabezpečení osobních údajů: Veškeré  osobní  údaje,  které  správci  poskytnete, jsou zabezpečeny standardními postupy a technologiemi. Správce zaručuje, že své systémy pravidelně kontroluje a využívá taková bezpečností  opatření,  která  je  možné  rozumně  vyžadovat,   aby  nedošlo  k  neoprávněnému  přístupu  k  poskytnutým  osobním údajům.

 

Ohledně ochrany osobních údajů s námi můžete komunikovat prostřednictvím následujících kontaktů:

Elektronicky na adrese: info@elixirtours.cz

Telefonicky na tel. čísle: +420 603 44 77 55

Písemně na adrese: Elixír tours, s.r.o. Holšická 1327, 190 16 Praha 9

info box image

Věděli jste, že...

balijské tance vyžadují absolutní preciznost a tanečníci tráví jejich nacvičováním celé roky?

info box image

Věděli jste, že...

u jídla se Balijci setkávání pouze při festivalech a obřadech? Během dne jedí individuálně podle toho, kdy dostanou hlad…

info box image

Věděli jste, že...

rýžová terasovitá pole nacházející se v oblasti Jatiluwih byla roku 2012 zapsána na seznam světového dědictví UNESCO?

info box image

Věděli jste, že...

Bali je první asijskou destinací, kde se začalo surfovat?

Právě probíhá výpočet akčních nabídek,

které je možné uplatnit ve vámi zvoleném termínu...

info box image

Věděli jste, že...

kokosové palmy mohou vyrůst až do výšky 30 m a dožívat se 100 let?

info box image

Věděli jste, že...

po jídle místní obyvatelé žvýkají plátky arakových ořechů? Ty jsou zabaleny společně s trochou hřebíčku a limetkové pasty do betelových listů.

info box image

Věděli jste, že...

od roku 2010 mohou turisté navštěvovat i obydlené (lokální) ostrovy, což bylo dříve nemyslitelné?

info box image

Věděli jste, že...

největším obydleným ostrovem je Maafushi?

Právě probíhá výpočet akčních nabídek,

které je možné uplatnit ve vámi zvoleném termínu...

info box image

Věděli jste, že...

při lidovém tanci sega tanečníci pohybující celým svým tělem, avšak nohy nikdy nezvednou ze země?

info box image

Věděli jste, že...

luxusní hotelový řetězec LUX* na Mauriciu otevřel svou vlastní kavárnu?

info box image

Věděli jste, že...

Mauricius je nejhustěji obydleným státem Afriky?

info box image

Věděli jste, že...

v přírodním parku Casela se můžete setkat s volně se pohybujícími lvy?

Právě probíhá výpočet akčních nabídek,

které je možné uplatnit ve vámi zvoleném termínu...

info box image

Věděli jste, že...

90% Seychelanů žije na hlavním ostrově Mahé a ještě více jich sem dojíždí za prací?

info box image

Věděli jste, že...

Seychelané si nejvíce cení ryby zvané Red Snapper? Odpovídá tomu i její cena…

info box image

Věděli jste, že...

na Seychelách roste minimálně 25 druhů banánů?

info box image

Věděli jste, že...

jackfruit, neboli chlebovník, sloužil v době kolonialismu jako potrava pro otroky?

Právě probíhá výpočet akčních nabídek,

které je možné uplatnit ve vámi zvoleném termínu...

info box image

Věděli jste, že...

na pobřeží Srí Lanky klade svá vejce pět druhů mořských želv?

info box image

Věděli jste, že...

městečko Ambalangoda na hlavní trase mezi Kolombem a Hikkaduvou je domovem typických “ďábelských” dřevěných masek? Navštivte místní muzeum a obchody.

info box image

Věděli jste, že...

na Srí Lance můžete navštívit sloní sirotčinec Pinnewala a pozorovat slony při koupání v řece či při krmení mláďat? Je zde až 70-ti členné stádo slonů.

info box image

Věděli jste, že...

Srí Lanka je jedním z nejznámějších míst k pozorování ptáků v Asii? Vyzkoušejte národní park Bundala.

Právě probíhá výpočet akčních nabídek,

které je možné uplatnit ve vámi zvoleném termínu...